avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... problema cod COR
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

problema cod COR

Buna ziua am si eu cateva intrebari si as fi tare recunoscator daca cineva m-ar putea ajuta.

In anul 2007 m-am angajat la primul loc de munca pe postul de consultant proiecte europene. Intrucat eram inca student ( nu era finalizata facultatea) in momentul cand am facut contractul de munca contabila a spus ca nu se poate trece aceasta functie deoarece necesita studii superioare si a trecut (de la ea putere) functia de asistent manager. In momentul cand am vazut am vorbit cu conducerea firmei si am hotarat sa facem un act aditional de schimbare a functiei in director zonal vanzari ( cod 121018).
Acum apar problemele.
In iulie 2008 am incheiat raporturile de munca cu aceasta firma,moment in care am constatat ca la ei figuram in continuare ca asistent manager desi actul aditional a fost depus la itm si vizat de acestia. (am si eu o copie cu viza itm-ului).
Noua contabila spune ca ea nu mai poate sa faca nimic acum, ba mai mult ca nu era posibil sa fiu incadrat pe functia de director vanzari intrucat si aceasta necesita studii superioare.
Daca stie cineva ce as putea sa fac astept sfaturi. Mentionez ca inca nu am ridicat cartea de munca de la ITM.
Cel mai recent răspuns: sorin648 , utilizator 18:51, 7 Octombrie 2009
nu este necesar sa ai studii superioare ptr postul de director vanzari
parerea mea este sa mergeti la itm si sa inregistreze (chiar din urma) acel act aditional
mustumesc pt raspuns.
In rest nu mai stie nimeni nimic?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am dreptul la salariu corespunzator? promovat de pe o pozitie pe alta. florinian florinian Buna seara! Lucrez intr-o companie privata la departamentul vanzari. Am fost angajat pe postul de Reprezentant vanzari (sales representative). La cererea ... (vezi toată discuția)
Daca poate cineva sa ma lamureasca lavi_marcos lavi_marcos sunt angajata de 1 an si 3 luni la o firma particulara care comercializeaza profile pvc. nu am studii superioare si nici macar medii, am terminat sc. ... (vezi toată discuția)
Functie pe cartea de munca bobeid bobeid O persoana urmeaza sa fie angajata intr-o firma pe postul de director de vanzari. Problema este ca mersoana respectiva este inca student si i s-a spus ca nu i ... (vezi toată discuția)