Buna ziua am si eu cateva intrebari si as fi tare recunoscator daca cineva m-ar putea ajuta.
In anul 2007 m-am angajat la primul loc de munca pe postul de consultant proiecte europene. Intrucat eram inca student ( nu era finalizata facultatea) in momentul cand am facut contractul de munca contabila a spus ca nu se poate trece aceasta functie deoarece necesita studii superioare si a trecut (de la ea putere) functia de asistent manager. In momentul cand am vazut am vorbit cu conducerea firmei si am hotarat sa facem un act aditional de schimbare a functiei in director zonal vanzari ( cod 121018).
Acum apar problemele.
In iulie 2008 am incheiat raporturile de munca cu aceasta firma,moment in care am constatat ca la ei figuram in continuare ca asistent manager desi actul aditional a fost depus la itm si vizat de acestia. (am si eu o copie cu viza itm-ului).
Noua contabila spune ca ea nu mai poate sa faca nimic acum, ba mai mult ca nu era posibil sa fiu incadrat pe functia de director vanzari intrucat si aceasta necesita studii superioare.
Daca stie cineva ce as putea sa fac astept sfaturi. Mentionez ca inca nu am ridicat cartea de munca de la ITM.