avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Recuperare suma pe produs neconform
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Recuperare suma pe produs neconform

Am comandat prin Emag o saltea de la Previ Srl care s-a dovedit neconformă ( tot materialul era lipit de saltea, nu cusut cum se face in mod normal, si dupa cateva zile s-a dezlipit si creea disconfort maxim).Produsul a fost livrat direct de la Previ Srl prin Urgent Cargus. Am sunat la Emag si acestia mi-au spus ca trebuie sa iau legatura cu Previ Srl.Am luat legatura cu producatorul si mi-a spus că este o eroare din fabrica si-mi vor trimite alt produs si ramburs il trimit pe cel deja achiziționat.Cand a sosit cel de-al 2-lea produs(vineri) era intr-o stare mai proasta decat primul…dimensiuni atipice si materialul saltelei era deja dezlipit si făcea cute. Cei de la curier mi-au zis ca trebuie sa iau legatura cu furnizorul si apoi îi fac retur.Am sunat din nou la Previ SRL si mi-au spus ca luni vor trimite curierul sa ridice produsul si imi vor face transferul banilor cand au confirmarea curierului ca au ridicat produsul si imi vor trimite op-ul pe e-mail. Mentionez ca produsul nu a fost utilizat si nici despachetat.Luni au sosit cei de la curier si au ridicat produsul.asteptam op-ul care nu a venit încă…Astazi, miercuri, am sunat sa vad ce se întâmplă si mi-au spus ca nu vor trimite banii deocamdată deoarece produsul a ajuns la ei deteriorat. Eu nu pot sa raspund pentru transport…a fost asigurat de furnizor prin Fan Courier.Cum procedez sa-mi recuperez banii ?

Alte discuții în legătură

Abuz emag alinbetiu alinbetiu Buna ziua, ma numesc Alin si am o problema cu Emag, In data de 11.12.2015 am plasat o comadna la ei pe site la o saltea, confirmare comenzi sa facut pri email ... (vezi toată discuția)
Nelamurire somatie lilwhatever lilwhatever Am cumparat online de la emag 3 produse , o tableta , un router si niste casti. Cand mi-a venit coletul si l-am deschis , in loc de router am gasit un ... (vezi toată discuția)
Blocare bani ramburs la cargus-urgent curier marianpr marianpr Buna ziua, Un prieten a trimis un produs prin Cargus-Urgent Curier cu plata ramburs. Dupa ce a ajuns coletul la destinatar a platit contravaloarea ramburs. ... (vezi toată discuția)