avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Repartitor de caldura unda radio
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Repartitor de caldura unda radio

Buna seara, am rugamintea daca ma puteti ajuta intr-o problema: in apartament am montate pe calorifere repartitoare cu unda radio iar problema sta in felul urmator: am ajuns in tara si in dormitor am facut unele modificari de mobilier...din greseala unul dintre baieti de la montaj (mobilier) a dat peste acest repartitor din greseala iar carcasa de plastic a cazut si a ramas o placuta din metal pe calorifer...am luat acest repartitor si l-am pus la loc lipit cu ajutorul unei solutii de lipit. Intrebarea este: poate sa-si dea cineva seama ca a cazut acest repartitor cu unde radio si l-am pus la loc? Ma gandesc sa nu creada cineva ca am vrut sa fac ceva sau cine stie ce.
Va multumesc si astept un raspuns din partea dvs.
Cel mai recent răspuns: sanda65 , utilizator 06:38, 15 Octombrie 2017
Mai bine chemati pe cineva de la firma respectiva sa il repare sau sa il inlocuiasca....
Am inteles ca isi dau seama imediat daca se umbla la el.
Atat timp cat a fost afectata numai carcasa iar cititorul nu a fost miscat de pe pozitie,nu aveti de ce sa va faceti probleme
Cand se va da drumul la caldura,verificati daca acesta inregistreaza,
Daca suspectati ca a fost afectata partea de contorizare,contactati asociatia de proprietari sau direct firma responsabila pentru calculul caldurii
Aseara am dat drumul la caldura sa vad daca este afectat repartitorul si chiar functioneaza fara probleme. Nu are crapaturi, zgarieturi, semne...este absolut ca si nou fara urme doar ca mi-a zis cineva ca daca a fost deplasat de la locul lui ( repartitorul) o sa fie depistat de un aparat care este montat pe scara blocului. Este adevarat?
Intre "carcasa de plastic" ( in ea este montajul de calcularea indecsilor si afisare , in carcasa este o componenta electronica care face contact cu placuta si sesizeaza temperatura ei ) si placuta de metal exista un "sigiliu " (un fir de plastic care este agatat de carcasa si placuta ) .Deci acela este rupt iar atunci cand se va descoperi ca este rupt veti suporta connsecintele inclusiv de furt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartitoare radio Dabal Dabal Buna ziua, Zilele trecute a venit mama suparata foc pe administratorul blocului si pe radet ca mai nou ne obliga sa ne schimbam vechile repartitoare cu ... (vezi toată discuția)
Administratora ortenzia ortenzia Buna Ziua, Am nevoie de un sfat, va rog sa ma ajutati. M-am mutat in septembrie intr-un apartament. Pe fiecare calorifer erau montate repartitoare. Fiind ... (vezi toată discuția)
Obligatia firmei de a veni la montarea repartitorului vali m vali m Buna ziua, Am un vecin intr-o situatie imposibila.Este chirias la noi in bloc si a crezut ca apartamentul pe care l-a inchiriat este contorizat.De fapt era ... (vezi toată discuția)