avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... anulare contract de vanzare auto
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

anulare contract de vanzare auto

Cum pot sa anulez un contract de vanzare cumparare auto
Cel mai recent răspuns: Bora Irina , utilizator 10:51, 12 Octombrie 2017
Depinde de motivul pe care intentionati sa il invocati
Contractul nu a fost avizat de nici un organ fiscal: nici al vanzatorului nici al cumparatorului. S-a facut contractul, vanzatorul a luat banii, cumparatorul a luat masina, urmand ca vanzatorul sa duca contr la organul fiscal coresp domicilului si a[poi sa il dea si cumparatorului sa il inreg la org sau fiscal. Cumparatorul si vanzatorul sunt din localitati diferite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cumparare auto Bora Irina Bora Irina Cum pot sa anulez un contract de vanzare cumparare auto? Contractul nu a fost avizat de nici un organ fiscal: nici al vanzatorului nici al cumparatorului. S-a ... (vezi toată discuția)
Înmatriculare auto fără fiscal vânzător VeraBarbu VeraBarbu Am luat o masina duminica de la o persoană care a mers pe numele primului proprietar , urmând să ne întâlnim sa luam fiscalul. Bineînțeles că nu are de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in urma cu 7 zile am incheiat un contract vanzare ... Jhonny123 Jhonny123 Buna ziua! In urma cu 7 zile am incheiat un contract vanzare cumparare pt un auto sh.dealerul m-a asigurat ca masina nu are nevoie de nicio investitie.dupa ce ... (vezi toată discuția)