avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract de închiriere sau comodat intre persoane ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract de închiriere sau comodat intre persoane juridice medicale

Buna ziua
Sunt medic, SRL cu domiciliul fiscal acasa si doresc sa lucrez intr-un centru medical si el SRL unde vreau sa inchiriez sau sa iau in comodat un spatiu in care sa imi desfasor independent activitatea proprie, platind cheltuielile aferente sa facand incasarile in numele SRL-ului meu.Este posibila aceasta varianta?Care este varianta legala?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Contract de comodat sau inchiriere madalinap80 madalinap80 Buna ziua O pers juridica are in folosinta, cu un contract de comodat, de la o pers fizica, un spatiu comercial. Pers juridica doreste sa dea o parte din ... (vezi toată discuția)
Dețin un spațiu pe care doresc să-l dau cu contract de comodat firmei mele, care are alt administrator, pentru subînchiriere. e legal? avisdevara avisdevara Buna ziua Eu , persoana fizica detin un spatiu pe care doresc sa il dau prin comodat firmei mele cu alt administrator sa il subanchirieze mai departe celor ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibile pfa marioarasimion marioarasimion Buna ziua , Am nevoie de ajutor in urmatoarea situatie: Sunt PFA si imi desfasor activitatea intr-un spatiu obtinut prin comodat de la un SRL. Prin urmare ... (vezi toată discuția)