avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperare teren scriptic
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperare teren scriptic

Buna ziua,
Am cumparat o casa care este pe un teren de 260 mp. Problema este ca in contractul de vanzare cumparare scrie ca suprafata terenului este de 290 mp, iar masurati 260. Cum pot recupera cei 30 mp? De unde pot afla de unde este aceast diferenta de 30 mp?

Alte discuții în legătură

Vanzare-cumparare..cadastru auraspacuras auraspacuras Buna,solicit ajutorul DV.poate gasesc aici un raspuns : parintii mei au hotarat sa-mi vanda casa cu teren mie ,ei fiind divortati legal ( partajul nu a fost ... (vezi toată discuția)
Teren in indiviziune jonel jonel La un moment dat cineva vinde o constructie situata pe un teren din Bucuresti, formata din............... Cota indiviza de teren de 63 metri patrati din ... (vezi toată discuția)
Cine poate indrepta o eroare dintr-un act de v-c din 1994 intocmit de catre fostul notariat de stat ? Dana1313 Dana1313 In anul 1994 s-a facut contractul de vanzare-cumparare pentru o casa si terenul aferent. In certificatul de mostenitor al celui ce a vandut era scris clar ... (vezi toată discuția)