avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1239 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Refacere gard
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Refacere gard

Buna ziua,
Parintii mei au refacut un gard, si acum vecinii au inceput sa faca galagie ca au intrat cu cativa cm spre acestia. Desi initial au avut o discutie cu vecinii pana sa inceapa refacerea gardului, si chiar si in timpul lucrarilor acestia nu au avut nimic de zis, acum au inceput taraboiul.
Ce este de facut. Acestia ameninta parintii cu judecata.
Mentionez ca stalpii gardului au ramas in acelasi loc, decat ca sa turnat o mica temelie de 20 cm la baza gardului.
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 12:23, 13 Octombrie 2017
Nu este nimic de facut pentru moment. Daca va vor acționa in judecata (ceea ce este putin probabil presupunand costuri), sa probeze (fapt ce va necesita măsurători=expertiză..pe care solicitând-o.. evident că o vor si achita), că le-ați diminuat suprafata de teren ai cărei proprietari sunt.
Ultima modificare: Joi, 12 Octombrie 2017
ContSters443083, utilizator
Multumesc.
si daca vor castiga litigiul, dovedindu-se ca le-ati incalcat proprietatea, toate acele costuri le veti suporta dvs, cu titlu de cheltuieli de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gard delimitare proprietăți vasile vaideanu vasile vaideanu Bună ziua,între mine și vecinul meu este un gard din beton(temelia) si tabla pe care vecinul meu la construit pe vremea când încă nu eram eu proprietar ... (vezi toată discuția)
Construire gard cu temelie intre vecini catana aurora cristina catana aurora cristina La tara unde eu am act de proprietate si cadastru facut ,vecinul meu si-a construit un gard cu temelie care delimiteaza proprietatea mea de a lui , gard care ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! cu ingaduinta dvs va supun atentiei urmatoarea speta: ... florin0369 florin0369 Buna ziua! Cu ingaduinta dvs va supun atentiei urmatoarea speta: In urma cu aproximativ 15 ani am construit un gard imprejmuitor confectiont din temelie din ... (vezi toată discuția)