avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Viză de reședință, obligațiile celui primit în ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Viză de reședință, obligațiile celui primit în spațiu

Buna ziua. As vrea sa va intreb daca se poate, daca sunt cetatean moldovean (rep.Moldova) si stau in chirie aici in Romania, iar persoana la care stau in chirie trebuie sa imi faca viza de resedinta (luare in spatiu), eu sunt obligat sa ii platesc impozitul? Sau ce taxe sunt obligat sa platesc, va rog? Sau ce obligatii finainciare imi revin in urma acestui acte de luare in spatiu? Va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 12 Octombrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: Andreiy24 , utilizator 14:54, 13 Octombrie 2017
Obligatiile locatarului sunt cele asumate in contractul de locatiune incheiat cu locatorul=proprietar
Pretentia locatorului este in parte justificata deoarece acesta,in urma inregistrarii contractului la ANAF ii revine obligatia sa achite obligatiile fiscale aferente impozit++
In calitate de locatar,va revbine obligatia sa achitati lunar pe de o parte chiria-eventual garantia ,concomitent cu obligatiile de intretinere
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de salubritate, obligatia proprietarului sau a chiriasului? Codrys Codrys Buna ziua, ca multi dintre locuitorii acestei tari, am locuit in chirie, la o ”cunostinta” timp de aproape doi ani. Cheltuielile achitate la zi...fara ... (vezi toată discuția)
Ma poate da afara din locuinta inchiriata? Adrian 00 Adrian 00 Buna ziua...de doi ani stau cu iubita intr-un apartament inchiriat si acun nu ne mai intelegem....contractul este pe numele iei dar nu stiu sigur daca este ... (vezi toată discuția)
Taxa habitat/salubrizare mariuspopa1 mariuspopa1 Buna ziua am sa fiu scurt si la obiect. Am locuit in chirie in orasul Constanta timp de un an(2013). Acum cateva zile am primit la adresa din buletin respectiv ... (vezi toată discuția)