avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Informație riscuri coplătitor la un credit cu rate ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Informație riscuri coplătitor la un credit cu rate neachitate din august

Buna seara.Am urmatoarea situatie.Fostul meu sot are contract de imprumut pe suma de 10000 euro.Din august 2017 nu a mai fost platita nici o rata in valoare de 800 ron,aferenta contractului.Eu sunt coplatitor.Pot fi actionata de banca pentru suma ratelor?Sau banca retrage din contul titularului?
Ultima modificare: Joi, 12 Octombrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: viorica98 , utilizator 20:17, 12 Octombrie 2017
in calitate de coplatitor, raspundeti in aceeasi masura ca si titularul fata de banca. Asta inseamna ca va puteti trezi oricand cu poprire pe salariu ca si fostul, de altfel.
multumesc de raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu bancile cristhine2000 cristhine2000 am divortat de sotul meu in octombrie 2008.In ianuarie 2008 el a luat un credit de nevoi personale pe numele sau fara nici o garantie ,dar in contractul de ... (vezi toată discuția)
Executare silita iulian56 iulian56 Buna ziua ! Ma numesc I.Dobrescu si sunt din Pitesti Problema: Am fost casatorit si recent s-a incheiat divortul In timpul casatoriei am luat un imprumut ... (vezi toată discuția)
Coplatitor intr-un imprumut de nevoi personale pateasorin pateasorin Sunt coplatitor intr-un contract cu o banca pentru un imptumut de nevoi personale pe 10 ani . Din contract , au fost platite ratele lunare timp de 5 ani . Din ... (vezi toată discuția)