avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatorie cetatean strain cu viza expirata
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatorie cetatean strain cu viza expirata

O intrebare , vreau sa stiu daca se poate casatori un cetatean roman cu o cetateana din uk , dar problema este ca ia expirat viza de 2 zile , se poate casatorii cu viza expirata ?
Ultima modificare: Joi, 12 Octombrie 2017
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

Alte discuții în legătură

Casatorie cetatean strain belarus alex4tuning alex4tuning Am si eu o intrebare cum se poate proceda in cazul unei casatorii cu un cetatean strain si anume Republica Belarus. Care sunt pasii care trebuiesc urmati? ... (vezi toată discuția)
Casatoria cu un cetatean non ue carmarial carmarial buna ziua, sunt cetatean roman si doresc sa ma casatoresc cu un cetatean non ue (pakistanez). as vrea sa stiu daca in urma casatoriei va obtine niste drepturi ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu fata filipineza Gabriel501 Gabriel501 Buna, am si eu nevoie de cateva sfaturi, anul asta sau anul viitor vreau sa merg in Filipine, am cunoscut o fata de acolo. Nu de mult timp am cunoscuto dar ... (vezi toată discuția)