avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatorie cetatean strain Belarus
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatorie cetatean strain Belarus

Am si eu o intrebare cum se poate proceda in cazul unei casatorii cu un cetatean strain si anume Republica Belarus.

Care sunt pasii care trebuiesc urmati? Ea a mai fost in Romania dar I s a acordat doar viza turistica de 10 zile.
Momentan nu locuiesc in tara locuiesc in UK. Dar as vrea sa stiu cum se poate proceda in cazul unei casatorii in Romania sau UK. Oricum nu inteleg cum de ea poate avea viza de 6 luni sau 1 an pe UK. Dar in Romania asa o perioada mica.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 09:13, 18 Martie 2015
Daca are viza pentru Anglia poate veni in Romania pe durata ei si poate sta pana la 90 de zile in decurs de 6 luni (cu conditia sa nu depaseasca durata vizei pentru Anglia).
Daca nu are iar dvs. locuiti cu forme legale in Anglia va puteti casatori acolo, e mai simplu decat in Romania tocmai din cauza vizei.

Pentru a vă căsători în Marea Britanie este necesar să vă adresaţi personalului de la City Hall/ Town Hall din localitatea/ districtul din Marea Britanie unde locuiţi dumneavoastră sau logodnicul/ logodnica dumneavoastră. După ce vă veţi fi căsătorit va fi necesară înscrierea căsătoriei şi în registrele de stare civilă române.

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cãsãtorie cu cetatean strãin non eu Sintex Sintex Buna ziua Logodnica mea ( eu sint cetățean roman cu domiciliul in romania)este cetățean al republicii Belarus si urmează sa vina in romania cu ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant pentru cetateni straini die.cristeas@arcor.de die.cristeas@arcor.de Sint cetatean german de nationalitate romana si doresc viza de flotant in Bucuresti pentru o perioada de un an.Ce documente imi trebuiesc pentru a obtine ... (vezi toată discuția)
Visa pentru romania pentru un cetatean indian cu rezidenta de sedere timp de 2 ani in anglia laura_butterfly laura_butterfly buna ziua as dori sa stiu ,prietenul meu e cetatean indian si locuim impreuna in anglia ,londra,el are si rezidenta de sedere in UK ,valabila pe 2 ani ,si eu ... (vezi toată discuția)