avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Firma in reorganizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Firma in reorganizare

Buna seara.Daca o firma isi anunta angajatii ca a inceput procedura de reorganizare ..nu se fac concedieri in randul personalului..in aceste conditii se pot acorda tichete de masa?
Se pot acorda in continuare tichete de masa , daca nu se ia decizia renuntarii la acordarea acestora.
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reintegrare in functie -drepturi popescu marcela popescu marcela In urma reintegrarii angajatorul este obligat sa acorde toate drepturile de la data reintegrarii. In situatia in care anterior concedierii, angajatul a ... (vezi toată discuția)
Neacordarea tichete de masa mariams70 mariams70 Buna ziua,in urma cu cateva luni mi sa desfacut CCM-ul in mod abuziv in timp ce eram in concediu medical,am castigat in instanta dreptul de a fi reintegrata ... (vezi toată discuția)
Zi platita pt casatorie salariat nicoleta-luiza nicoleta-luiza Am o mica problema: la noi la firma s-au indexat salariile la toata lumea cu 01.05.2009, iar la unii muncitori li s-a schimbat si categoria (au mai primit ceva ... (vezi toată discuția)