Prin divort sant pe numele de Bunaciu, dar actele de pensie de invalidità civile, toata documentatia, , buletinul italian, sant pe numele de Stanciu, numele avut in timpul casatoriei
Eu in 2009 am avut un infarct, doua interventuri la un interval de 6 luni,
In 2015, un alt intervent, iar in 2017 un altul
Am 5 stenturi la inima, sant sub cura medicala in italia si am pensie de invalidità civile in italia
Dar in italia sant actele pe Stanciu, iar in urma divortului, in romania sant Bunaciu
Cum pot obtine numele de Stanciu pe buletinul romanesc?
Altfel imi pird toate drepturile in italia.
Va implor, ajutati ma
Presupun ca nu mai aveti domiciliul in tara, in acest caz trebuie sa depuneti o cerer la primaria ultimului loc de domiciliu, din tara
In baza legii 41/2003 se poate solicita schimbarea numelui pe cale administrativa.
Daca fostul sot da o declaratie autentica prin care isi da acordul cu privire la aceasta schimbare va intemeiati cererea pe prevederile, art 4 alin 2 lit e "când fostul soţ doreşte sa poarte numele de familie pe care l-a avut în căsătorie, pentru a avea un nume comun cu copiii încredinţaţi spre creştere şi educare, cu consimţământul fostului soţ, dat în forma autentică"
Daca nu aveti acordul acestuia, trebuie sa precizati alte cazuri temeinic justificate, potriv art 4 alin 2 lit m, precum cele pe care le-ati mentionat mai sus, plus altele.