avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Repartizare consum energie termica
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Repartizare consum energie termica

Buna ziua,
proprietari care si-au instalat centrala termica proprie trebuie sa plateasca (inafara de cheltuielile comune de încălzire) si pentru coloanele de incalzire care traversează locuinta(chiar daca sunt izolate?)?.
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:01, 13 Octombrie 2017
La mine in bloc este situaia asta... cine are izolate coloanele pe verticala este scutit de plata .Dar plateste ce este in subsol...si pe acolo trec conductele de incalzire.
Nu exista dispozitie in vigoare care sa prevada facilitatea scutirii de la plata parti comune in cazul izolarii instalatiei verticale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata la incalzire a tevilor comune izolate naher naher Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca gasesc undeva metodologia de calcul pentru plata caldurii in cazul tevilor comune din apartament,tevi car au fost ... (vezi toată discuția)
Debransare banciovedmundt banciovedmundt Buna ziua,sunt proprietarul unui apartament din Timisoara, si anul acesta 2012 m-am debransat de la colterm,si am montat centrala termica de apartament si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, suntem 44 ap intr.un bloc turn pe fiecare din cele ... carmen06! carmen06! Buna ziua, suntem 44 ap intr.un bloc turn pe fiecare din cele 4 coloane cu 11 ap. au ramas conectati cate 3 ap la radet, restul au centrale , Cei cu centrale ... (vezi toată discuția)