avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1855 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Timbru fiscal pentru auto cu numere rosii
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Timbru fiscal pentru auto cu numere rosii

Doresc sa cumpar un autovehicul de la o firma. Autovehiculul a fost adus din Germania si i s-a scos primul set de numere rosii in judetul TM. Este adevarat ca declaratia fiscala pe proprie raspundere insotita de o copie a CUI firmei si factura fiscala cu valoarea in lei a masinii e tot ce trebuie (din partea vanzatorului) pentru ca eu sa pot inmatricula masina?

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto oct 2017 sicabboy1 sicabboy1 Doresc sa cumpar un autovehicul de la o firma. Autovehiculul a fost adus din Germania si i s-a scos primul set de numere rosii in judetul TM. Este adevarat ca ... (vezi toată discuția)
Inmatricularea auto ContSters183059 ContSters183059 am cumparat o masina cu nr de germania acum 3 luni din tm si la politie mi sa spus ca nu imi trebuie certificatul fiscal de la vanzator pt ca nu a scos nr ... (vezi toată discuția)
Numere rosii, al doilea set costyy73 costyy73 Doresc sa cumpar o masina care are un set de nr rosii scoase si eu vreau sa scot pe al doilea in judete diferite ,De ce acte am nevoie de la vanzator ? (vezi toată discuția)