avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1100 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Este obligatoriu că reclamantul să se deplaseze la ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Este obligatoriu că reclamantul să se deplaseze la domiciliul pârâtului pentru declarații la poliție?

Buna seara tuturor.
Am depus o plângere penală împotriva fostului soț pentru amenințarea cu moartea și șantaj.
Cei de la poliție m-au sunat și au spus că sunt obligata sa merg ori de câte ori este nevoie la postul de politie de pe raza domiciliului pârâtului pentru declarații.
Menționez că am domiciliul stabil acolo , însă locuiesc de 8 luni și am viza de flotant la 800 km.
Mulțumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Octombrie 2017
Admin, administrator
Solicitati in scris sa va informeze de numarul dosarului si stadiul cercetarilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere la politie numai personal? Timo321 Timo321 Am facut plangere la politie, si am primit raspuns, sa vin eu la politie. Am fost si mia spus ca trebuie sa povestesc incaodata totul cum si ce si trebuie ... (vezi toată discuția)
Informatii din timpul unei anchete ale politiei acrucspiru acrucspiru Buna ziiua, In urma cu cca 2 luni am fost victima unui furt. Mi-au fost furate acte, telefoane si bani. (deci implicit hotii stiu adresa unde locuiesc). Am ... (vezi toată discuția)
Agresata de fostul iubit Biancabyuu Biancabyuu Bună ziua. Tocmai am depus ieri o plângere,urmată de o declaratie împotriva fostului meu iubit, deoarece m-a abuzat fizic. Mi s-a spus că i se v-a ... (vezi toată discuția)