avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pensionar, dreptul la concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pensionar, dreptul la concediu medical

Sunt pensionar angajat cu 4 ore si trebuie sa ma internez in spital si as vrea sa stiu daca am dreptul la concediu medical .Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:09, 14 Octombrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, aveti dreptul la concediu medical in calitate de salariat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical pentru pensionar cu cim partial lorinaflorina lorinaflorina Sunt pensionara de invalidate gr 3 si sunt angajata cu 4 ore , iar in iunie trebuie sa ma internez in spital pentru recuperare. Va rog mult sa-mi ... (vezi toată discuția)
Concediu medical CojoianuCristina CojoianuCristina In cazul programului de munca modificat de la 8 ore la 4 ore am dreptul la concediu medical , internare si daca se plateste spitalizarea ? (vezi toată discuția)
Dreptul muncii Daniel1971 Daniel1971 Buna ziua. Numele meu este Daniel BORZA si va rog sa ma ajutati intr-o problema. Sunt pensionar militar din 09.2017. Dupa o scurta perioada m-am angajat la o ... (vezi toată discuția)