avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu Medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu Medical

In cazul programului de munca modificat de la 8 ore la 4 ore am dreptul la concediu medical , internare si daca se plateste spitalizarea ?
Cel mai recent răspuns: Dorel Dulau , Consilier juridic 20:48, 6 Aprilie 2012
Concediul medical nu este influentat de timpul de munca.
Ca salariat aveti calitatea de asigurat beneficiind de toate drepturile conferite de aceasta calitate.
Un salariat cu 4 ore are aceeleasi drepturi ca si unul cu 8 ore in ceea ce priveste dreptul la concediu medical si internare! SUCCES!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reducerea timpului de munca katica katica Pentru a nu trimite salariatii in somaj tehnic, s-a hotarat reducerea timpului de munca de la 8 ore la 4 ore. Se fac acte aditionale la CIM , se trece ... (vezi toată discuția)
Reducerea timpului de lucru de la 8 la 6 ore simion maria simion maria buna ziua!va rog sa imi spuneti si mie daca se poate reduce timpul de lucru de la 8 la 6 ore din probleme economice fara sa se incheie nici un act aditional ... (vezi toată discuția)
Concediu medical comancorinaadelina comancorinaadelina Buna ziua, Am urmatoarea neclaritate: Angajatorul poate sa nu accepte un concediu medical al unui salariat? Considera ca respectivul salariat a luat de la ... (vezi toată discuția)