avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... sentinte
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

sentinte

Buna ziua.Doresc sa va supun atentiei urmatorul aspect : daca am antecendente penale ce se intampla in cadrul sentintei care se va sa da
(pronunta).Se poate primi un spor sau ce?Va multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 18:53, 16 Octombrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depinde de ce antecedente penale aveti, daca ati avut o condamnare cu suspendare etc.
Depinde si de infractiunile savarsite acum sau in trecut.
NU veti primi un bonus, dar este foarte posibil sa nu puteti beneficia in cazul unei pedeapse cu inchisoarea de suspendarea executarii sub supraveghere,
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Octombrie 2017
Gheorghe Florin, Consilier juridic
Condamnare cu suspendarea executarii pedepsei in 2009
In 2009 condamnat cu suspendarea executarii pedepsei pentru condus sub influienta alcoolului iar acum inculpat pentru conducerea unui autovehicul sub influienta bauturilor alcoolice,daca va ajuta cu ceva aceasta precizare .Cu respect!
Se pare ca sunteti recidivist si asta va reduce sansele, daca nu cumva le anuleaza, de a obtine suspendarea executarii si in acest caz.
Apelati neaparat la serviciile unui avocat care poate sa vada care sunt detaliile dosarului penal deschis pe numele dvs.
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Octombrie 2017
Gheorghe Florin, Consilier juridic
Cu scuzele de rigoare, mentionez ca la Art.91 NCP vad ca se specifica ca suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere se aplica si celor pentru care a intervenit reabilitarea ori sa implinit termenul de reabilitare cu exceptia cazurilor prevazute la art.42.Imi poate explica si mie cineva,cum este ?.Multumesc pentru raspuns.

Alte discuții în legătură

Întrebare consecințe accident auto fără victime - autor fără permis și sub influența alcoolului Bianca.kieke Bianca.kieke Bună seara ! Am și eu o întrebare! Un prieten de al meu a condus fără permis , sub influenta alcoolului și a făcut accident, fără victime! Se poate ... (vezi toată discuția)
Antecedente penale leona777 leona777 Buna ziua, doresc sa stiu daca o condamnare cu suspendare in urma cu 13 ani, poate fi considerata antecedent penal sau a intervenit reabilitarea. mutumesc (vezi toată discuția)
Rog un raspuns pentru art 208cp STEEL123 STEEL123 buna ziua va rog frumos daca i mi puteti da si mie un raspuns la aceasta intrebare:in data de 20-03-2010 aflandu ma sub influenta bauturilor alcoolice am luat ... (vezi toată discuția)