avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vopsire gard vecin
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vopsire gard vecin

O curte comuna .. impartita in 2.. un gard ...construit de vecin.. pot sal vopsesc pe partea mea ? Pe partea lui e amprentat.. la mine e gri..urat.. multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Octombrie 2017
bdan87, utilizator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 23:44, 14 Octombrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu ar fi mai simplu sa-l intrebati pe el? Noi va dam voie. Juridic vorbind, daca este gardul facut de el, pe terenul lui, ar trebui intrebat. Daca nu, in instanta i se poate suplini acordul in caz ca se opune, situatie in care va trebui sa contactati un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gard daramat si lasat asa 25Maria23 25Maria23 Buna seara, Am doua intrebari: 1. Pe una dintre laturile casei mamei mele se afla o cladire care tinea loc de gard. Anul trecut terenul pe care era ... (vezi toată discuția)
Curte comuna, iesire din indiviziune blackbogdy blackbogdy Sper sa poata cineva sa ma ajute :) Locuiesc in zona centrala la ap2 (casa cu 2 ap), intrarea in ap. se face printrun hol comun direct din strada, din care ... (vezi toată discuția)
drept de proprietate andra.2010 andra.2010 :pleasantry:Buna ziua, Am avut o proprietate, iar pe vremea comunismului ne-a luat o parte din ea si au construit blocuri.Pe ce a ramas am construit o casa ... (vezi toată discuția)