avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire Casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire Casa

Buna Ziua.

Eu sunt infiat de Bunicul vitreg, care a decedat anul trecut, el mai are o fica.
Dupa decesul Bunicului, majoritatea procentajului casei a trecut pe numele Bunicii iar restul de nu stiu cat la suta a fost impartit intre mine si fica Bunicului.
Bunica a facut precontractul pe numele meu, ca dupa decesul dansei, partea Bunicii se adauga mie.
Acum intrebarea mea este cam cat are fiecare si daca poate fica Bunicului sa o oblige pe Bunica sa ii dea bani sau sa vanda partea sa unui strain?
Si mai este si intrebarea, daca punem noi, eu si Bunica intrun fel legal sa o punem pe fica Bunicului sa accepte bani pe partea sa.
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 14:46, 15 Octombrie 2017
Unul dintre dvs.poate primi bani numai în urma ieșirii din indiviziune, la notar sau la instanta dacă sunt divergente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare apartament mostenit ancacatya ancacatya buna ziua,mama mea este mostenitoarea unui apartament ramas de la parintii ei(bunicii mei),Nu s-au facut nici un act de trecere a apartamentului pe numele ... (vezi toată discuția)
----dezbatere succesiune----- platinium platinium buna seara doamnelor,domnilor consultanti. saptamana trecuta am initiat un topic referitor la o succesiune. o sa integrez in citatul urmator \" La ... (vezi toată discuția)
Intoducerea succesiunii dupa termenul legal de 6 luni bogdAN818 bogdAN818 Va rog sa ma lamuriti privind urmatoarea situatie: tatal meu a decedat acum 7 ani, iar bunici mei de 3 ani(parintii tatalui meu). Bunurile sunt trecute pe ... (vezi toată discuția)