avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire salariu
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire salariu

Buna ziua, daca am poprire pe salariu 1/3, pot cumva sa negociez la o plata lunara pe care o pot face eu insumi? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: DaNyelito90 , utilizator 18:01, 15 Octombrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,

Luați legătura cu executorul judecătoresc, acesta e unicul care poate, cu acordul creditorului, să accepte un angajament de plată și să ridice poprirea. Șansele sunt oricum minime pentru că poprirea aduce o siguranță de recuperare a creanței pe care un angajament de plată nu o aduce.

Succes,
Va multumesc frumos pentru raspuns :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ridicare poprire bliss21 bliss21 Buna ziua, In 2007 am facut la o banca 2 contracte de credit si un card de credit. In timp nu am mai platit cele 2 credite iar in cele din urma (anul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. in data de 5.08 am primit instiintare de poprire pe ... danymbi danymbi Buna ziua. In data de 5.08 am primit instiintare de poprire pe venit pentru suma de aproximativ 4200 ron, aceasta incluzand si cheltuielile de judecata, ... (vezi toată discuția)
Poprire pe conturi toma_claudia toma_claudia Buna ziua, As dori sa primesc un sfat de la cei avizati. In anul 2008 am contractat un imprumut de nevoi personale, pe care nu am mai putut sa-l achit. Intai ... (vezi toată discuția)