avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proprietate mai mică în acte decât în realitate. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proprietate mai mică în acte decât în realitate. Am soluție pentru rezolvarea situației?

Detin o locuinta cu suprafata de teren totala de 3300 m.p.conform titlului de proprietate. Aceasta suprafata am dobindit-o prin contract de vanzare cuparare, cand in cartea funciara mi s-a trecut 3198 m.p., schita cadastrala ne fiind intocmita conform existentei din teren, eu fiind inregistrata la Primarie cu 3198 m.p..
Eu fiind nemultumit am actionat in judecata pe unul din vecini pentru tulburare de posesie solutia fiind ca nefondata acesta ne avand carte funciara.
Ce ar trebui sa fac eu, sa cer rectificarea cartii funciare, ori schita cadastrala intocmita eronat, ne fiind conforma cu realitatea ?
Unde sa ma adresez eu ?
Ultima modificare: Luni, 16 Octombrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: zub mircea , utilizator 16:26, 16 Octombrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu proprietate GFM GFM Am cumpărat un teren în anul 2006, pe baza unui titlu de proprietate emis în 2005, schiţă cadastrală, plan de amplasament, memoriu tehnic, intabulare în ... (vezi toată discuția)
Punerea in posesie coca_ab coca_ab am o casa cu gradina aferenta.dupa 1990 am fost pusi in posesie cu terenul de sub casa ,am primit un ordin al prefectului prin care ni se dadea si gradina dar ... (vezi toată discuția)
Cadastru si intabulare tutuianu tutuianu Bunica mea are un teren care este mai mic in suprafata decat in titlul de proprietate. As vrea sa fac cadastru si toate actele necesare. Poate fi pusa in ... (vezi toată discuția)