Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns sau sfat la urmatoarea problema:
Soacra mea in varsta de 88 ani este urmasa a unui veteran de razboi si nu a platit si nu plateste impozit pe proprietati ( terenuri);
Fiind la o varsta inaintata doreste sa intocmeasca o Carte funciara si sa isi puna in ordine proprietatile;
A dobandit certificat de proprietate la majoritatea terenurilor ramase mostenire dupa sot sau de la parinti dar are o problema cu un teren de 5000mp ( salistea casei parintesti , casa pe care a vandut-o fara acest teren).
Deoarece a aflat ca acest teren este in proprietatea altcuiva, a emis o adresa catre primaria comunei pe raza careia se afla terenul , atasand copii dupa documentele de mostenire care dovedesc ca acest teren este proprietatea soacrei mele din mosi stramosi .
Raspunsul primariei a fost ca acest etren este in proprietatea bisericii locale si ca poate ataca in justitie acest fapt.
Intrebarea noastra este : cum a obtinut biserica titlu de proprietate pe acel teren ?
Ce putem sa facem in aceasta situatie?
Este cumva o cauza faptul ca soacra mea nu a platit impozit si s-a considerat ca acest teren este ,,al nimanui"?