avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Redobandire titlu de proprietate dupa ce a fost luat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Redobandire titlu de proprietate dupa ce a fost luat ilegal de catre biserica

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns sau sfat la urmatoarea problema:
Soacra mea in varsta de 88 ani este urmasa a unui veteran de razboi si nu a platit si nu plateste impozit pe proprietati ( terenuri);
Fiind la o varsta inaintata doreste sa intocmeasca o Carte funciara si sa isi puna in ordine proprietatile;
A dobandit certificat de proprietate la majoritatea terenurilor ramase mostenire dupa sot sau de la parinti dar are o problema cu un teren de 5000mp ( salistea casei parintesti , casa pe care a vandut-o fara acest teren).
Deoarece a aflat ca acest teren este in proprietatea altcuiva, a emis o adresa catre primaria comunei pe raza careia se afla terenul , atasand copii dupa documentele de mostenire care dovedesc ca acest teren este proprietatea soacrei mele din mosi stramosi .
Raspunsul primariei a fost ca acest etren este in proprietatea bisericii locale si ca poate ataca in justitie acest fapt.
Intrebarea noastra este : cum a obtinut biserica titlu de proprietate pe acel teren ?
Ce putem sa facem in aceasta situatie?
Este cumva o cauza faptul ca soacra mea nu a platit impozit si s-a considerat ca acest teren este ,,al nimanui"?
Cel mai recent răspuns: vioricadumitrescu , utilizator 17:06, 20 Octombrie 2017
Buna ziua,
Va rog frumos, nu poate nimeni sa ma ajute cu un sfat?
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi urmas veteran de razboi ralu2008 ralu2008 buna seara. as vrea sa ma ajutati cu o informatie. bunica mea e pensionara si este urmasa de veteran de razboi.Are o adeverinta de la Asociatia Veteranilor de ... (vezi toată discuția)
Executare impozite-drepturile vaduvelor de veterani de razboi. ligiasmeureanu ligiasmeureanu soacrei mele in varsta de 90 de ani,vaduva de veteran de razboi i-afost retinuta din pensie suma de 127 lei cu titlu executoriu de catre primarie urmatoarele ... (vezi toată discuția)
Impozit pe teren datorat de vaduva de veteran de razboi crysenc crysenc Buna ziua, Am si eu o intrebare - sper ca am nimerit bine categoria din forum, daca nu, poate ma puteti indruma - o persoana, vaduva a unui veteran de ... (vezi toată discuția)