avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... biroul de credit-declaratie cu inadvertente
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

biroul de credit-declaratie cu inadvertente

Am sa va relatez in cele ce urmareaza o experienta neplacuta cu o banca .
Pe data de 01.10.2009 am depus la banca X dosarul pentru creditul prima casa si am semnat o cerere de credit . Cu cateva zile inainte ma sunasera de la banca Y ,banca la care aveam contul de salariu sa ma intrebe daca vreau sa mi se faca un card de cumparaturi pentru ca sunt un client fidel al bancii si pentru ca au niste facilitati pentru anumiti clienti printre care si eu. Intr-o prima faza am fost sceptic la propunerea bancii dar relatandu-mi faptul ca nu trebuie sa fac nici o cererere si nu trebuie sa duc nici un act la banca am acceptat. Ei mi-au spus ca o sa fiu anuntat in cateva zile daca se aproba sau nu acordarea limitei respective.
Pe data de 01.10.2009 cand am fost sa imi fac cererea pentru creditul prima casa la X nu stiam daca s-a aprobat sau nu limita cardului de cumparaturi propus de Y si nu am declarat ca as mai avea alte credite .Ziua urmatoare pe data de 02.10.2009 sunt sunat de banca Y sa ma anunte ca mi s-a aprobat limita cardului de cumparaturi.Peste cateva zile pe 06.09.2009 ma suna de la X sa ma anunte ca mi s-a respins cererea de credit pentu prima casa pentru ca nu mi-am declarat cardul de cumparaturi de la banca Y si mai mult decat atat ca o sa ma declare la biroul de credit cu"declaratie cu inadvertente".Ca dovada ca nu am stiut ca mi s-a acordat cardul de cumparaturi de la Y la data semnarii cereri de creditare cu X am notificarea de aprobare a cardului de cumparaturi de la Y pe care apare data de 02.10.2009.
In ce conditii au voie sa ma declare la biroul de credit?Prin ce mijloace se poate remedia situatia? Pentru declaratie cu inadvertente trebuie sa ma anunte cu 15 zile inainte sa ma declare?
Cel mai recent răspuns: Avocat Julea Stefan , Avocat 07:42, 7 Octombrie 2009
cereti o intalnire la nivel mai inalt ca se poate cu banca x, mai puteti renunta la banca y?
verificati mesajul privat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neoperare la biroul de credit. shoni17 shoni17 Buna ziua, In data de 27 decembrie 2016 am solicitat bancii Raiffeisen Bank reducerea limitei de credit la cardul de cumparaturi. Am procedat la ... (vezi toată discuția)
Raportat abuziv la biroul de credite valeantudor valeantudor Buna ziua. Am patit o chestie interesanta ... am vrut acum o saptamana sa imi fac un card de cumparaturi si am fost refuzat pe motiv ca sunt raportat la Biroul ... (vezi toată discuția)
Am ajuns in biroul de credite din cauza unui card de debit aldoiu_cristina aldoiu_cristina In perioada studentiei am fost nevoita sa imi fac un card la o anumita banca. Problema este ca din comisioane m-au trimis in biroul de credite. Acum vreau sa ... (vezi toată discuția)