avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna dimineața..am primit înștiințare de executare silita de la Eos. Pentru o datorie la Orange din 2010 .desi am schimbat adresa si localitatea ..nu stiu de unde au luat adresa.. Intrebarea mea este daca au dreptul .dupa atita vreme.. sa vina să-mi execute bunuri pe numele meu...pe care nu le am.....stau in chirie si nu vreau să-mi facă probleme
Ultima modificare: Luni, 16 Octombrie 2017
Maria Cerasela, utilizator
Cel mai recent răspuns: Maria Cerasela , utilizator 08:04, 18 Octombrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Aveti in vedere ca puteti depune contestatie in termen de 15 zile de cand ati luat la cunostinta.
verificati inainte, sa fiti sigura ca este vorba de executare silita si nu de un document trimis de cei de la EOS. In general se practica transmiterea de notificari cu antetul unor executori judecatoresti.
A maii venit o scrisoare ieri de la Eos.cred ca sunt doar scrisori de avertizare dar acum intervine un cabinet de avocatura
Va mulțumesc pentru răspunsurile promte..m-au liniștit dintr-o oarecare masura

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita: datorie la banca, sechestru pe masina sorin22 sorin22 Am o intrebare. O sa incerc sa fiu cat mai concis in explicarea situatiei. Am un imprumut de nevoi personale(nu am girat cu nimic) din 2008 la o banca ... (vezi toată discuția)
Notificare otto2007 otto2007 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati intr-o problema: Acum 15 ani de zile am avut un abonament la o compabie telefonica pe 1 an de zile pe care la expirarea ... (vezi toată discuția)
Creante Evan1234 Evan1234 Buna ziua, Va rog sa-mi souneti ce se poate intampla daca nu platesc o datorie la orange preluata de firma de recuperari EOS? Mentionez ca am interrupt ... (vezi toată discuția)