avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit cladire recalculat pe 5 ani in urma
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit cladire recalculat pe 5 ani in urma

buna ziua, va rog sa ma alamuriti in ceea ce priveste urmatoarea problema: detin o casa in loc x, am facut schita cadastrala pentru casa si teren, pentru intabularea la oficiul de cadastru am nevoie de certificat fiscal de la primarie, document in care sa apara si suprafetele masurate,functionara de la primarie a corectat suprafetele deoarece in evidentele fiscale erau suprafete mai mici pentru cladire, dar mi-a recalculat impozitul pe 5 ani in urma pentru diferenta de suprafata? este corect?multumesc anticipat
Ultima modificare: Luni, 16 Octombrie 2017
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Diferente suprafata cf si suprafata masurata ContSters206995 ContSters206995 Buna ziua, Doresc sa achizitionez o casa si are urmatoarea problema: In CF (intabulare prin mostenire 1999) apare urmatoarea mentiune la ... (vezi toată discuția)
Intabulare pe un imobil mai mare decât în succesiune mugurelu mugurelu Bună ziua, Speța e așa: 1) Au decedat ambii părinți dintr-un sat -> s-a făcut succesiune potrivit actelor de la primărie (terenuri, ... (vezi toată discuția)
Corectare suprafata de teren în cf cu aplicarea regulamentului odg nr.700/2014-program național de cadastru și carte funciară Marian Hainagiu Marian Hainagiu Bună ziua, Am rugămintea sa ma lămuriți in urmatoarea speta: In 2014, tatăl meu, pentru a-mi putea vinde o casa+ terenul aferent, a intabulat ... (vezi toată discuția)