avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acte doveditoare pt var primar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acte doveditoare pt var primar

Mostenire.verisoara primara a decedat.necasatorita fara copii.
Tatal meu a fost frate cu tatal ei.
Au mai fost inca doi frati care n-au avut copii. Toti sunt decedati inclusiv sotiile. Mentionez ca am avut grija de verisoara mea pana la deces , nemaiexistand nimeni din familie. S-a inceput succesiunea dupa parintii verisoarei inainte de deces.
Cum dovedesc cu acte ca sunt singura mostenitoare ?
Cel mai recent răspuns: doina s , utilizator 17:26, 17 Octombrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Procurati certificatele de deces ale verisoarei, parintilor ei, bunicilor ei (materni si paterni), al tatalui dvs si celor 2 frati decedati. Ideea e sa dovediti ca pana la dvs, care sunteti ruda de gradul 4, nu mai sunt in viata alte rude. Ideal era daca verisoara va lasa un testament.
Multumesc mult pt raspuns.
Se poate numai cu martori dovedi ?
De cati martori este nevoie ?
Nu se poate doar cu martori. Sunt nevoie și actele de stare civilă.
Multumesc mult pentru timpul acordat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire fara copii, cu act de vanzare cumparare catre un strain kittyutabran1 kittyutabran1 Buna ziua, Sper sa ma puteti ajuta cu o situatie Este vorba despre o succesiune. Gradul de rudenie este de nepoti. Matusa mea a decedat de curand, era ... (vezi toată discuția)
Succesiune Lucian27 Lucian27 Parintii verisoare mele au decedat pana in 1988, anterior decesului au divortat. fiica lor a beneficiat de testament autentificat. la data deschiderii ... (vezi toată discuția)
Succesiune după matusa+unchi+verișoara (toti decedati) , drept succesoral Marialascap Marialascap Bună ziua, Am o situație și încerc sa o înțeleg. Nu cunosc partea legala, așadar fiți blânzi cu mine. Încerc sa explic clar. 3 frați- ... (vezi toată discuția)