avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Nestabilire termen de judecată
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Nestabilire termen de judecată

In data de 12.07.2017, pe rolul unei judecătorii a fost inregistrată actiunea de anulare proces - verbal de contravenție....nici până la această dată nu a fost stabilit termen de judecată, iar pe portal ultima modificare apare in data de 13.07.2017, desi ulterior am mai trimis niste inscrisuri.
Ce pot face?
Multumesc
Cauza este inca in procedura de regularizare.
Puteti merge la instanta si sa solicitati dosarul la studiu.
Cine stie, poate a fost ratacit pe undeva si asa poate isi dau seama ca ar trebui sa dispuna ceva masuri in acea cauza.
Depinde si de incarcarea instantei - numarul total de cauze aflate pe rol la un anumit moment.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fixare termen fara regularizare eugen82 eugen82 O situatie cel putin ciudata. Am trimis prin email catre judecatorie o contestatie la executare ca sa fiu in termen. Am precizat ca voi depune numarul ... (vezi toată discuția)
Rovineta florianzy florianzy Am primit prin posta in Ianuarie 2012 amenta pt ca am circulat in Iulie 2011 fara rovineta. De fapt am primit 2 amenzi, contraventia era una pe data de 7 si ... (vezi toată discuția)
Hotărâre în copie conformă cu originalul, și cerere de ordonanță regularizată. Dapix Dapix Vă rog să-mi explicați, ce se înțelege prin \"hotărâre în copie conformă cu originalul\", și cerere de ordonanță președințială regularizată`? ... (vezi toată discuția)