avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hotărâre în copie conformă cu originalul, și ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Hotărâre în copie conformă cu originalul, și cerere de ordonanță regularizată.

Vă rog să-mi explicați, ce se înțelege prin "hotărâre în copie conformă cu originalul", și cerere de ordonanță președințială regularizată`?
Pentru un dosar pe rol de ordonanță președințială, instanța a trimis o adresă prin care solicită printre alte înscrisuri CERERE REGULARIZATĂ (ordonanță președințială), și dacă există o hotărâre veche a instanței, în copie conformă cu originalul.
Vă mulțumesc`!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 14:47, 1 Februarie 2017
Prin procedura de regularizare judecatorul cauzei pune in vedere reclamantului sa aduca precizari atunci cand este cazul, sa timbreze,sa indice probe etc.In cazul dvs tb depusa o hotarare judec in copie pe care scrieti conform cu originalul si va semnati,Daca nu va conformati celor dispuse de instanta actiunea dvs o sa fie anulata,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificarea cererii introductive de instanþã elenisa elenisa Va rog frumos sa-mi spuneti, regularizarea cererii de chemare in judecata este acelasi lucru cu \\"Cerere de modificfare a cererii introductive in instanta\\"? ... (vezi toată discuția)
Divort cu repetir mmirela_m mmirela_m care e procedura legala pt a incheia acest proces??? ,, daca am terminat un proces de divort in 2006 cu o hotarare irevocabila prin care mi-am redobandit ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto neincheiata cristianno3 cristianno3 Buna as dori un sfat in urmatoarea problema: am vandut un autoturism acum 1 an unei persoane din alt oras doar cu o chitanta fara data sau suma trecuta pe ... (vezi toată discuția)