avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... alcoolemie =0,8
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

alcoolemie =0,8

Am fost depistat in urma alcooltesterului cu 0,44 in aer respirat, apoi au fost luate probe de sange care au avut ca rezultat 0,8 la prima si 0,6 la a doua. Ce se intampla in acest caz la limita (nici sub 0,8 , nici peste 0,8) Nu am gasit un raspuns pana acum.
(Bausem cu 4 ore inainte,am dormit,apoi cand am iesit cu masina am dat nans in nas cu politia si am suflat in basica !)
Buna ziua! Pe 2 februarie fac 6 luni si nu am primit nici un raspuns referitor la cazul meu. am fost in 17 nov.2017 la procuror si mi-a zis ca o sa ceara recalculare la (0,8 si 0,6 alcoolemie in sange). Cam cat poate dura procedura si la ce sa ma astept?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca platiti dvs o sa vina repede rezultatul, daca nu platiti, poate sa dureze si peste 1 an de zile.
Va salut ! Am primit rezultatul recalcularii de la IML Bucuresti si dupa ce-mi face un grafic in final concluzioneaza ca teoretic am avut o alcoolemie de 1,03 a mie atunci cand am suflat in etilotest la ora 19,22 prima proba fiind luata la ora 20:30,iar a doua la 21:30. Am dat
la politie o declaratie azi in calitate de suspect,iar maine m-a chemat sa mai dau una identica in calitate de inculpat. Acum nu stiu ce sa fac daca pe o presupunere teoretica pot deveni inculpat.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este vorba de un mijloc de proba, de o expertiza medico-legala care stabileste valoarea reala a alcoolemiei la un moment anterior prelevarii probelor de sange, nu este o presupunere.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Mai 2018
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Acum la ce sa ma astept trimitere in instanta ? sau amenda penala?

Alte discuții în legătură

Recalculare alcoolemie nelutu30 nelutu30 salutare , oameni buni are cineva ideie cat poate sa dureze o recalculare de alcoolemie ? merg pe-a sasea luna decand stept un raspuns am si platit 510 lei ... (vezi toată discuția)
Consumul de alcool la volan remy71 remy71 Am consumat seara (20.00-23.00) 6 beri de 0.5 L.Am fost testat cu aparatul etilotest la ora 5.46(a doua zi dimineata) si a iesit o alcolemie de ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan - cam cat ar putea iesi la recalculare? alex_tibi alex_tibi buna ziua la fel ca si multi altii de pe aici am calcat si eu pe bec am fost oprit de politia rutiera dupa ce consumasem aproximativ 2 beri 0,33 ,, am fost ... (vezi toată discuția)