avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Inscrierea certificatului MD in registrele RO
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Inscrierea certificatului MD in registrele RO

Cetatean ro M casatorit cu cetatean md F, care este procedura de inscriere a certificatului de casatorie MD in registrele RO in Romania?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 14:04, 31 Octombrie 2017
Mergeti la starea civila de la locul dvs. de domiciliu din Romania, ori la ambasada/consulatul Romaniei din Rep. Moldova.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort MillaAngella MillaAngella Buna ziua!Eu si sotul am hotarit sa divortam.Eu am dubla cetatenie(ro si md ).Nunta am facuto in Rep .Moldova.Dar nu cu toate actele in regula...si anume ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere copil nascut in italia natalia88 natalia88 buna ziua, ma numesc Natalia,mam nascut in Republica Moldova si am 2 cetatenii moldoveneasca si romana.acum 4 luni am nascut in Italia si am vrut sa intreb ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea certificatului de casatorie din spania in romania fotini06 fotini06 m-ar interesa daca este obligatoriu sa-mi inregistrez certificatul de casatorie din Spania in Romania,mentionez ca m-am casatorit cu cetatean spaniol,la ... (vezi toată discuția)