avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divorț și custodie minor, situație complicată: nu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divorț și custodie minor, situație complicată: nu pot părăsi UK pentru că tatăl a luat pașaportul fetiței

Buna ziua , sunt căsătorită și am o fetița ,am ajuns la un caz foarte complicat ,cer ajutor și sfaturi cum as putea sa rezolv aceasta situație . Trăiesc in Londra cu fetița mea tata copilului a confiscat pasaportul fetiței! Nu pot sa ma întrețin , grădinița e f scumpă , nu am pe cine sa las copilul,iar in romamaia nu pot sa plec. Cum as putea sa plec înapoi in România cu fetița mea fără pașaport și fără tata copilului ,va rog ajutați-mă !
Ultima modificare: Vineri, 10 Noiembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Probleme. , utilizator 11:59, 10 Noiembrie 2017
Buna seara,
mergeti la Ambasada Romaniei de la Londra si solicitati ajutor.
Solicitati ajutor si autoritatil;or din Marea Britanie.
Am fost și nu ma poate ajuta nimeni!!! Ce pot sa mai fac?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoritate parinteasca. demersuri gabrielatoni gabrielatoni Am o fetita de aproape trei ani nu este nascuta in romania .Am nascuto in Londra .Nu sunt casatorita cu tatal fetitei .Am venit in romania cu fetita acum 2 ... (vezi toată discuția)
Pasaport pentru copil in marea britanie, inregistrare acte de stare civila straine teddyana teddyana Buna ziua, numele meu este Ana si am nevoie de ajutor. Locuiesc in Anglia cu sotul meu care este albanez si avem o fetita de 1an si 2luni, vrem sa ii facem ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere copil nascut in anglia teodordunca teodordunca Buna ziua , Ma numesc Teodor si locuiesc in Londra.Impreuna cu sotia mea suntem cetateni romani cu domiciliul in Romania .In decembrie 2015 ne-am casatorit in ... (vezi toată discuția)