avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vânzare cumpărare apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vânzare cumpărare apartament

Buna seara ,suntem doua surori mama vrea sa mi treacă mie partea ei de moștenire ,desii tatăl meu nu mai trăiește și nu am făcut succesiunea . Într mea este se poate face contract de vânzare cumpărare fara sa fie atacat,ce clauza se poate pune ?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 15:37, 17 Octombrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Atentie!Pretul trebuie sa fie serios si platit efectivcaz contrar, poate fi considrata donatie deghizata si,anulata in ptr.partea care incalca rezerva succesorala a sorei dvs.prin actiune in reductiunea liberalitatilor excesive.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum poate sora mea dovedi ca a cumparat partea mamei noastre din casa - exista un act de vanzare cumparare, dar banii s-au dat ? Anca Ionescu Anca Ionescu Suntem 2 surori; dupa moartea ultimului parinte - mama - am vrut sa facem succesiune si sora mea a zis ca mama i-a vandut mai demult partea ei dupa succesiunea ... (vezi toată discuția)
Dilema LOREDANAPAU LOREDANAPAU Revin cu problema mea mama a murit in 15 oct.2011,casa parinteasca este formata din 2 parti cu intrare si curte comuna,o parte i a dat o sorei mele in 2005 cu ... (vezi toată discuția)
Reintregirea proprietatii mikelniki77 mikelniki77 Va rog, daca ma puteti ajuta cu un raspuns sau mai multe despre reintregirea proprietatii.In anul 2005,dupa moartea tatalui meu s-a dezbatut succesiunea in ... (vezi toată discuția)