avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Eu sunt președinte de bloc care sunt pași de urmat
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Eu sunt președinte de bloc care sunt pași de urmat

Cine mă poate ajuta cu legea și îndatoririle unui președinte al blocului. Vă mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Laura calin , utilizator 13:22, 17 Octombrie 2017
Succes in noua functie !
Studiati responsabil dispozitiile L nr 230/2007 actualizata [ link extern ]
Legea nr 230/2007 si HG 1588/2007 pentru inceput. Ar trebui totusi sa va puneti la curent si cu alte legi din domeniul acesta de activitate, Ca presedinte aveti principala responsabilitate de a colabora cu tertii si trebuie sa detineti cat mai multe informatii legislative.Asa ca puteti incepe cu legislatia afisata pe aces site.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Presedinte de bloc simina_28 simina_28 De curand sotul meu a fost ales presedinte de bloc.Doreste sa stie ce obligatii si indatoriri are ca presedinte a unei Asociatii de Locatari. Multumesc. (vezi toată discuția)
Buna seara - fișele posturilor Cristescu Laura Cristescu Laura Imi puteti spune va rog, ce atributii are femeia de serviciu la o scara de bloc? Dar administratorul, presedintele, gospodarul si comitetul executiv al ... (vezi toată discuția)
Angajare contabil la asociatia de proprietari MarianaMosoianu MarianaMosoianu Buna ziua! -Va rog frumos sa imi imi spuneti daca OBLIGATORIE angajarea unui contabil la Asociatia de Proprietari. - Si daca este, conform carei legi si art. ... (vezi toată discuția)