avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... neplata cic
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

neplata cic

Buna seara!
In luna iunie am depus la primarie cerea pt prelungire cic de la 2 la 3 ani. Am atasat vechiul certificat de handicap care n sa expire in 27.07. Mi s-a spus sa aduc si noul certificat cand intru in posesia lui. L-am dus dar nu mi s-a platit indemnizatia decat pana in luna iulie. In august si seotembrie nu am primit nimic. Am fost la primarie si mi s-a spus ca e greseala mea ca nu am dus certificatul la agentia de plati si ca se rezilva cu o cerere rapida pt reluarea platii indemnizatiei fara a primi nimic din urma. A cui a fost greseala? Nu trebuia sa mi se suna clar unde se depune noul certificat? Nu trebuiau trimise ambele certificate pt ca am facut cerere pt prelungire pana la 3 ani nu pana la 2 ani si o luna. Ce trebuie sa fac sa primesc si banii din urma?. Nu am fost informati ca trebuie sa ducem personal vreun act la agentia de plati ci doar la primarie
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:28, 17 Octombrie 2017
Puteti sesiza ANPIS - Agenția Națională pentru Plăți și Inspecție Socială
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire ccc Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, O salariata se afla in CCC 2 ani pana la 16.08.2014. Tatal inca nu intrat in CCC o luna. Intre timp, salariata a nascut din nou in ... (vezi toată discuția)
Prelungirea concediului de crestere a copilului de la 2 la 3 ani (copil cu dizabilitate) Adrianabuz Adrianabuz Buna seara, Problema mea tine de documentatia necesara depunerii dosarului de prelungire si de momentul depunerii acestuia: - cu cat timp inainte de ... (vezi toată discuția)
Concediu medical dupa concediu de crestere copil iulianacm iulianacm Buna ziua, va cer un sfat in legatura cu urmatoarea situatie: - pe data de 4 august copilul implineste 2 ani - de pe 3 iulie ar trebui sa reincep ... (vezi toată discuția)