avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Date de contact pentru un site gratuit
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Date de contact pentru un site gratuit

Am publicat pe internet un site de anunturi gratuite in sistem de licitatie online ca persoana fizica. Ce date de contact sunt obligata sa dau despre mine ca autor al site-ului in termeni si conditii ? Dar daca as trece site-ul pe firma dar ar ramane tot gratuit? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Costi dinu97 , utilizator 17:50, 23 Mai 2021
Orice persoana care are venituri este obligata sa plateasca 16% impozit, plus CAS sau CASS, in anumite conditii. Din punctul de vedere al datelor de contact, fireste ca trebuie sa treceti toate informatiile utile unui utilizator. Nu inteleg intrebarea legata de gratuitate dupa ce treceti site-ului pe o firma, Scopul unei societati este sa aiba profit, astfel ca daca site-ul va genera venituri fireste ca ele vor fi contabilizate.
Intrebarea are legatura cu termenii si conditiile unui site si ma intereseaza ce date de contact sunt suficiente pe persoana fizica versus persoana juridica. Pe persoana fizica de exemplu este suficient sa trec numele complet sau mai trebuie si adresa si/sau numar de telefon si/sau altele. Ma refer strict la autorul site-ului nu la un cont facut pe site ca utilizator al site-ului. Multumesc.
B
Daca la dezbaterea unei succesiuni,tatăl decedat,căsătorit ,din căsătorie rezultand un copil,care locuiește în Anglia ,adresa necunoscuta, Întrebare daca nu se prezintă la dezbatere și trece mai mult de un an, revine soției întreaga moștenire?,iar la decesul acesteia,bunurile revine copilului ?


Badiu ion a scris:

B

Bună seara. Cu mult respect am sa va rog sa imi raspundeti la următoarea intrebare: o persoana care este căsătorită cu un bărbat care are moștenire o casa, în cazu în care divorțează de aceea persoana, are vreun drept la casa în care locuiesc, la care au mai făcut anumite îmbunătățiri fiind de căsătoriți?

Alte discuții în legătură

Cum trec un site de pe persoana fizica pe srl popescuiulia popescuiulia Buna ziua, as dori sa stiu cum trec un site de pe persoana fizica pe srl ( domeniul si hostingul va ramane pe persoana fizica) dar in termeni si conditii ... (vezi toată discuția)
Magazin online 4reall 4reall rBuna ziua asi vrea sa ma lamuriti intr-o chestie.Impreuna cu un prieten vreau sa imi ma asociez sa ne deschidem un magazin virtulal>inca nu amvem firma dar in ... (vezi toată discuția)
Sot in pfa adrian140 adrian140 Buna ziua Suntem o familie de 2 profesori care dorim să medităm elevi la limba română. Putem îndoi ta 1 PFA pe numele soției iar soțul sa fie ... (vezi toată discuția)