avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Cum trec un site de pe persoana fizica pe srl
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Cum trec un site de pe persoana fizica pe srl

Buna ziua,
as dori sa stiu cum trec un site de pe persoana fizica pe srl ( domeniul si hostingul va ramane pe persoana fizica) dar in termeni si conditii vreau sa trec numele firmei si de asemenea activitatea site-ului de anunturi sa fie pe firma. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: popescuiulia , utilizator 14:28, 5 Noiembrie 2017
Nu este nicio problema ca site-ul este inregistrat pe persoana fizica. Proprietarul site-ului e persoana fizica, dar site-ul este pentru firma. Ce va incurca?
Site-ul este unul de anunturi, in prezent gratuite, fiind pe persoana fizica, nu unul de prezentare. In termeni si conditii am trecut numele meu la autor si atat. Cred ca ar trebui sa trec si alte date personale despre mine pentru ca termenii si conditiile sa fie valide dar nu stiu care sunt acestea. Cred ca ar fi mai avantajos pentru mine daca termenii si conditiile si toata raspunderea in fata legii legata de site ar fi pe firma. In plus in viitor poate ca site-ul nu va mai fi gratuit. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Date de contact pentru un site gratuit popescuiulia popescuiulia Am publicat pe internet un site de anunturi gratuite in sistem de licitatie online ca persoana fizica. Ce date de contact sunt obligata sa dau despre mine ca ... (vezi toată discuția)
Am realizat un site, clientul il foloseste dar nu l-a platit. ce pot sa fac? romeomoanta romeomoanta Sunt persoana fizica autorizata pentru realizarea de pagini web. Am primit o comanda pentru realizarea unui site de prezentare pentru o pensiune. Patronul ... (vezi toată discuția)
Furnizare proprie DragomirMihai DragomirMihai Buna seara, Primul lucru care trebuie sa-l stiti este ca inca sunt minor. Pe viitor vreau sa deschid un site dar, inainte de aceasta vreau sa ma asigur ca nu ... (vezi toată discuția)