avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

buna ziua, speta mea este urmatoarea, pe cf casei mai apare o matusa care este decedata de 40 de ani, nu a avut nici o contributie la constructie sau nu a contribuit cu nici un fel de plata. Intrebarea mea este cum se procedeaza in acest caz, va mutumesc
Cel mai recent răspuns: CristineO , utilizator 14:18, 17 Octombrie 2017
Ati formulat intrebarea in niste termeni cumplit de vagi.
Care constructie? A cui e ? Cum a fost dobandita (mai concret, cum se numeste documentul de proprietate)? Cati frati sunt in afara de matusa?
Raluca Balan a scris:

Care constructie? A cui e ? Cum a fost dobandita (mai concret, cum se numeste documentul de proprietate)? Cati frati sunt in afara de matusa?

da aveti dreptate este vorba de casa parintilor mei si pe extrasul cf este trecuta si ea , ani au trecut am facut succesiunea si numele ei este in continuare pe cf, cum procedam in continuare, multumesc
Ultima modificare: Marți, 17 Octombrie 2017
CristineO, utilizator
Formulati cerere de modificare CF in baza titlu dvs.proprietate,certificat mostenitor.
CristineO a scris:

Raluca Balan a scris:

da aveti dreptate este vorba de casa parintilor mei si pe extrasul cf este trecuta si ea , ani au trecut am facut succesiunea si numele ei este in continuare pe cf, cum procedam in continuare, multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extras cf Laura 86 Laura 86 Salutare, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: Am decis sa imi contractez un credit pentru nevoi personale cu ipoteca. In momentul in care am facut ... (vezi toată discuția)
Act proprietate casa sylvyk sylvyk Am urmatoarea situatie: in casa in care locuiam eu si parintii mei mai locuia si o matusa cu sotul ei, initial casa era trecuta pe numele bunicului meu care ... (vezi toată discuția)
Bună seara! as dori o părere, un răspuns va rog, dacă se ... Nic_ nic Nic_ nic Bună seara! As dori o părere, un răspuns va rog, dacă se poate. Iar pt acest lucru, mulțumesc frumos!Am o casa la tara și un teren extravilan dat la o ... (vezi toată discuția)