avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Creșterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Creșterea copilului

Buna
Urmează să fiu dinou tată și nu mai știu de 9 ani care sunt toate normele care reglementează veniturile care trebuie sa le încaseze mama că urmare a nașterii
Aici mă refer la veniturile ce se acordă în prezent pt că m-am uitat pe net și am văzut doar promisiuni neîndeplinite de prin 2011
Cel mai recent răspuns: tiberius1977 , utilizator 17:35, 17 Octombrie 2017
Pentru a beneficia de un ajutor de nastere din partea angajatorului trebuie sa vedeti daca acordarea acestuia este prevazuta in c.i.m., in c.c.m. aplicabil angajatorul sau in reg.intern al acestuia ... in caz contrar, angajatorul nu are nicio astfel de obligatie .

Incepand cu iulie 2010, potrivit Legii nr. 118/2010, trusoul pentru nou nascuti care era in valoare de 150 de lei nu se mai acorda. De asemenae, nu se mai acorda nici alocatia de prima nastere care avea valoarea de 230 lei.
Ultima modificare: Marți, 17 Octombrie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trusoul bebelusului geo20sory geo20sory se mai acorda acea prima pentru nastere?mai sunt ceva beneficii banesti in cazul unei nasteri pentru acest an?daca da unde ma pot adresa pentru a beneficia?va ... (vezi toată discuția)
Premiu nastere al doilea copil mihaelamuresan mihaelamuresan Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o informatie. Exista ceva premiu care se da de la stat pentru nasterea celui de al 2-lea copil? in jur de 2.900 ron? Va ... (vezi toată discuția)
Beneficii dupa nastere aba1011 aba1011 Buna ziua din nou la toata lumea.Am o singura intrebare daca ma puteti lamuri.Dupa nastere ce beneficii banesti primeste mama si de la cine.Am auzit ceva de un ... (vezi toată discuția)