avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Termen legal de raspundere la sesizare Rds Rcs
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Termen legal de raspundere la sesizare Rds Rcs

Am o sesizare la rds de pe data de 15 septembrie cu privire la semnal in unele zone unde nu am semnal ei nu mi-au raspuns nici in ziua de azi sun la ei si imi spun ca nu au raspuna sa-mi dea am facut si reclamatie la anpc pe data de 25 septembrie. Ce trebuie sa mai fac sa pot renunta la abonament sa-mi anuleze perioada contractuala sa ma pot porta in alta retea? Ei ma pun sa achit 50 ron taxa de abonament 250 ca am folosit reteau rds ai telefonu care e si accela tot la ei la garantie ca nu mai merge.

Alte discuții în legătură

Probleme cu reteaua rds digi mobil ionutadriandragut ionutadriandragut Buna ziua, am si eu o problema cu Digi Mobil, m-am portat la ei de 1 an, si am probleme cu semnalul nu am semnal peste tot unde ajung cu serviciu, am facut ... (vezi toată discuția)
Credeți ca merita sa fac reclamație la opc? andy7 andy7 Buna ziua. Sunt client RCS RDS din Octombrie 2017 , la Digi.Mobil . Mi au plăcut foarte mult ofertele și beneficiile lor, și am decis sa ma portez la ei in ... (vezi toată discuția)
Abuz servicii rcs-rds Aqvila Aqvila Buna seara, as dori sa stiu cum pot rezolva situatia in care am ajuns cu RCS-RDS: din cauza semnalului foarte prost si fluctuant din zona unde locuiesc am ... (vezi toată discuția)