avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu paternal si alte activitati generatoare de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu paternal si alte activitati generatoare de venit

As dori sa stiu daca este legal urmatorul caz:
1.un angajat solicita concediu paternal de la o autoritate publica. Obtine si ramane in acest concediu un an de zile, primind indemnizatie
2.pe parcursul anului respectiv, infiinteaza o firma si cu ea incheie contracte cu alta autoritate publica cu acelasi asociat ca aceea la care e angajat si obtine indemnizatia
In contextul de mai sus, este legal ca barbatul sa ia indemnizatia respectiva si sa obtina venit din alta parte cu firma sa? Nu am cunostinta daca a declarat al doilea venit obtinut cu firma proprie.

Alte discuții în legătură

Pot sa primesc indemnizatie crestere copil daca sunt administrator? gedy gedy Buna ziua, luna viitoare voi fi tatic, dar sunt administartor in 2 firme. Pot sa primesc indemnizatie crestere copil daca sunt administrator ? Multumesc (vezi toată discuția)
Salariu si venituri din profesii liberale, cum sa procedez pentru concediu crestere copil irinaghi irinaghi Buna ziua, ma pregatesc sa nasc si nu mi-e inca prea clar cum voi face sa intru in CCC: - sunt angajata, administrator si asociat unic la propria firma, si ... (vezi toată discuția)
Concediu puericultura mihaistar82 mihaistar82 Buna ziua, Pe parcursul concediului maternal al sotiei mele nu am solicitat concediu paternal pentru efectuarea cursului de puericultura. Sotia mea s-a ... (vezi toată discuția)