avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare casa

Buna seara. Locuiesc in Italia de 8 ani de zile. Tocmai mi-Am vandut apartamentul de aici si cu o parte din bani doresc sa cumpar o casa in Romania in valoare de 80000 euro. As dori sa stiu va rog cum pot face plata vanzatorului.Este obligatorio sa imi deschid cont in Romania sa imi transfer banii apoi din acel cont sa ii transfer proprietarului? Sau Ii pot face un transfer direct din contul de Italia cu suma intreaga?Trebuie sa declar ceva? Care este cea mai sigura rápida si usoara modalitate? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 18:11, 18 Octombrie 2017
Dacă se poate, puteti sa ii virati in ziua semnarii contractului de vânzare cumparare întreagă suma din contul dvs din straintatate, direct in contul lui din România.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cumparare casa Camelia1106 Camelia1106 Buna seara. Locuiesc in Italia de 8 ani de zile. Tocmai mi-Am vandut apartamentul de aici si cu o parte din bani doresc sa cumpar o casa in Romania in valoare ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament eeeee eeeee Buna ziua! Va rog foarte mult sa imi dati mai multe detalii cu privire la urmatoarea situatie. Vreau sa vand un apartament; a venit o familie de tineri si au ... (vezi toată discuția)
Sunt proprietarul unui apartament în românia și doresc să-l vând. cum să procedez pentru a transfera banii prin bancă în belgia? clyde2010 clyde2010 Sunt proprietar al unui apartament in Romania si m-am casatorit in Belgia. Doresc sa vand apartamentul si cu banii obtinuti (plus o diferenta de la partenerul ... (vezi toată discuția)