avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Plata cumparare casa
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Plata cumparare casa

Buna seara. Locuiesc in Italia de 8 ani de zile. Tocmai mi-Am vandut apartamentul de aici si cu o parte din bani doresc sa cumpar o casa in Romania in valoare de 80000 euro. As dori sa stiu va rog cum pot face plata vanzatorului.Este obligatorio sa imi deschid cont in Romania sa imi transfer banii apoi din acel cont sa ii transfer proprietarului? Sau Ii pot face un transfer direct din contul de Italia cu suma intreaga?Trebuie sa declar ceva? Care este cea mai sigura rápida si usoara modalitate? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Camelia1106 , utilizator 07:06, 18 Octombrie 2017
Buna seara
Puteti sa transferati banii din contul italian in contul cumparatorului din Romania.
Va multumesc pt raspuns. Atunci este legal,Nu as avea probleme cu fiscul?
Ultima modificare: Miercuri, 18 Octombrie 2017
Camelia1106, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare casa Camelia1106 Camelia1106 Buna seara. Locuiesc in Italia de 8 ani de zile. Tocmai mi-Am vandut apartamentul de aici si cu o parte din bani doresc sa cumpar o casa in Romania in valoare ... (vezi toată discuția)
Ma acuza de inselaciune madalina2000 madalina2000 In urma cu 6 luni am stat cu un italian .Eu aveam un cont si m-a rugat sa il trec pe contul meu pentru a primi niste bani de la fratele lui .Dupa 2 luni a ... (vezi toată discuția)
Transfer la vânzare din cec românia la banca în italia Danezu15 Danezu15 Bună seara. Locuiesc în Italia și am decis să vând un apartament din România. Cumpărătorul apartamentului poate face transferul integral al sumei de ... (vezi toată discuția)