avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Procura în caz de divorț
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Procura în caz de divorț

Buna ziua! As vrea sa va întreb dacă e obligatoriu sa fac o procura pentru ca avocatul sa ma reprezinte în procesul de divort, eu fiind parâtul, sau e suficienta împuternicirea avocatiala pe care o va depune avocatul, la primul termen? Va mulțumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Octombrie 2017
TEODOR77, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 09:57, 18 Octombrie 2017
Procura este necesara doar in cazul in care nu va prezentati personal la fiecare termen al procesului.
Da, daca nu aveți calitatea si de reclamat nu este necesara procura.
Am văzut însă instanțe care nu cer procura.
Nici eu nu am cerut procura avocatului desi eu aveam...
Daca aveti calitatea de parat nu este necesara procura,am avut impresia ca sunteti reclamant.Verificati daca avocatul angajat este avocat si nu membru al vreunui barou ilegal.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare la judecata actiunii de divort maribarascu maribarascu pe data de 13 martie , aveam primul termen la divort, parata a depus cerere reconventionala prin mandatarea unui avocat ea fiind plecata in grecia, n-i s-a ... (vezi toată discuția)
Sunt în străinătate. pot să-i fac procură mamei mele pentru a mă reprezenta la procesul de divorț? Pissuletz Pissuletz Daca eu sunt in străinătate,pot să-i fac procură mamei mele pentru a mă reprezinta la procesul de divorț? (vezi toată discuția)
Divort in lipsa ContSters46325 ContSters46325 Locuiesc in strainatate. Dupa un an sunt in divort. Din pacate! Avocatul meu a primit de la mine o procura prin care sa ma reprezinte in toate cazurile ... (vezi toată discuția)