avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Sunt în străinătate. Pot să-i fac procură mamei ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Sunt în străinătate. Pot să-i fac procură mamei mele pentru a mă reprezenta la procesul de divorț?

Daca eu sunt in străinătate,pot să-i fac procură mamei mele pentru a mă reprezinta la procesul de divorț?
Ultima modificare: Vineri, 16 Februarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Buna seara,
Da puteti dar trebuie sa specificati clar ce doriti.
Ce calitate aveti?
Buna seara.Pârât.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ca parat daca nu formulati cerere reconventionala nu este nevoie sa va prezentati,deci implicit nu este necesara nici procura.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti imputernici pe mama dvs sau un avocat. Daca o imputerniciti pe mama, trebuie sa stiti ca nu va putea pune concluzii in fata instantei.

In acelasi timp puteti avea in vedere si o procura prin care o imputerniciti pe mama dvs sa angajeze un avocat care sa va reprezinte in instanta.

Angajarea avocatului puteti sa o faceti totusi si dvs si prin internet/e-mail.
Am uitat sa menționez că e divorț cu minori,minorul se afla in grija mamei care a intentat procesul. Și în cazul acesta as putea face aceea procura să mă reprezinte mama? Eu nu am nicio pretenție.

Alte discuții în legătură

Divort cu un copil minor sorin77 sorin77 buna ziua am si eu o mica problema,eu sunt rezident in italia,iara sotia a deschis actiune de divort in Romania.Pentru ca nu pot ajunge acum acasa sa ma apar ... (vezi toată discuția)
Proces divort ContSters74221 ContSters74221 stimati juristi! va rog sa ma ajutati cu explicatii despre un proces de divort in care eu am calitatea de parat.relatez mai jos evolutia procesului: in ... (vezi toată discuția)
Se poate acorda divortul cand eu nu pot fi prezent la proces? tmihai2010 tmihai2010 eu nu sant in tara,ier sotia a intentat divort.avem 2 copii si drept sa va spun nu e un motiv anume ptr divort.nici nu prea sant de acord cu asta.fiecare avem ... (vezi toată discuția)