avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Taxare pentru buteliile de CO2 pt dozatoare bere
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Taxare pentru buteliile de CO2 pt dozatoare bere

Buna ziua! As dori sa aflu daca s-a introdus taxare pentru buteliile de CO2 pt dozatoare bere. Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 18 Octombrie 2017
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Legislatie montare dozator bere in unitati de alimentatie publica mrs_ivona mrs_ivona Buna ziua, am o cafenea si as dori sa montez un dozator de bere. Cineva mi-a spus ca o cunostinta cu un bar a primit amenda datorita faptului ca tubul de ... (vezi toată discuția)
Cod caen 4799 mihaeladumitru mihaeladumitru avand codul caen4799 trecut in certificatul constatator, pot vinde bere la dozator, in pahare de plastic? magazinul e mixt. (vezi toată discuția)
Distribuție supliment alimentar ( parafarmaceutice ) Yoana81 Yoana81 Buna ziua și in primul rând mulțumesc de pe acum pt răspunsuri . Actual eu sunt stabilită in Italia . Mi se oferă ocazia sa ma întorc in România ca ... (vezi toată discuția)