avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1111 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata concediu odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata concediu odihna

In cazul in care mai am de efectuat zile din concediul de odihna pe anul 2016 insa nu am cand sa-l efectuez datorita proiectelor la care sunt angrenata la locul de munca , am dreptul la plata concediului de odihna neefectuat chiar daca nu am plecat din firma?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:24, 18 Octombrie 2017
Nu aveti dreptul la compensarea zilelor de CO neefectuate, decat in situatia incetarii c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata concediului neefectuat florin.constantin941@yahoo.com florin.constantin941@yahoo.com Am fost angajata cu contract de munca la o primarie.Am intrat in concediu pentru ingrijirea copilului,dupa care in iunie 2016 am reluat activitatea. In 30 ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna neefectuat oanaportar oanaportar Buna dimineata ! O colega si-a gasit un alt loc de munca mai bine platit la o alta institutie publica. Aceasta nu si-a luat restul de zile de concediu de ... (vezi toată discuția)
Concediere ilegala vs. indemnizatia de concediu pe perioada concedierii ilegale codulmuncii codulmuncii daca un salariat a fost concediat ilegal si a castigat drepturile salariale de la momentul concedierii pana la reintegrarea efectiva, in aceste drepturi ... (vezi toată discuția)