avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum se calculează un an de închisoare in Polonia
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum se calculează un an de închisoare in Polonia

Buna ziua am si eu o întrebare soțul meu este in închisoare in Polonia si a fost condamnat la 2 ani jumate din care a făcut un an ajutatima va rog nu stiu sa cum se calculează un an de închisoare in Polonia sau cate luni mai are de făcut mulțumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Eugenia 123 , utilizator 14:03, 20 Octombrie 2017
Buna ziua,

Probabil ar fi mai util daca ati luat legatura cu un avocat din Polonia pentru a va ajuta.
Buna ziua am vorbit cu un avocat de la noi din România si mia spus ca la doi ani jumate cat are el si un an executat poate sai dea drumul la un an jumate condiționat mulțumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Execeutare pedeapsa intr-un penitenciar din polonia Carina12345 Carina12345 Bună ziua am și o problema vă rog din tot sufletul ajutatima soțul meu este în închisoare în Polonia și a fost condamnat la 2 ani jumate din care a ... (vezi toată discuția)
Bună seara ajutatima va implor Carina12345 Carina12345 Bună seara am și o problema vă rog din tot sufletul ajutatima soțul meu este în închisoare în Polonia și a fost condamnat la 2 ani jumate din care a ... (vezi toată discuția)
Buna seara Eugenia 123 Eugenia 123 Buna seara am si eu o problema ajutațimă va tog soțul meu este arestat in Polonia si Este condamnat la 2 ani jumate din care a făcut un an si 3 luni va rog ... (vezi toată discuția)