avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 257 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale acte deschidere magazin second hand haine
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

acte deschidere magazin second hand haine

Buna ziua.
Daca am deja un SRL cu alta activitate principala, pot adauga cod caen pt a deschide un magazin second-hand cu haine? si ce implica acest lucru?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: antongherghe2017@gmail.com , utilizator 18:06, 3 Decembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeti la ONRC la niroul de informatii si va vor spune exact ce acte trebuie pregatite.Se poate adauga un nou cod caen si asta implica completarea unui set de acte. Cel mai bine este sa va interesati la ONRC din orasul dumneavoastra.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua. Activitatea principala nu va impiedica sa autorizati pentru a desfasura si alte activitati prevazute de codul CAEN. Trebuie mai intai a verificati in actul constitutiv daca aveti acea activitate la obiectele secundare, apoi sa infiintati un punct de lucru la care sa solicitati autorizarea unor activitati care va intereseaza.
Mulțumesc

Bn seara ptr magazin secand-hend haine la tara ce acte imi trebuie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen honey_geoo honey_geoo Pt activitatea de comert cu amanuntul in cadrul unui SRL pt un stand cu imbracaminte in piata ce cod CAEN trebuie trecut in actul constitutiv? cod CAEN 5142- ... (vezi toată discuția)
Firma infintata in 1999 - adaugare de nou cod caen??? vicenzasimona vicenzasimona Buna seara, doresc deschiderea unui magazin de haine second hand in cadrul depozitului de constructii al sotului meu. Afacerea este inceputa in 1999 cu ... (vezi toată discuția)
Firma Voxaledana Voxaledana Buna ziua! Am o firma la care activitatea principala(pe certificatul de inmatriculare) este comert cu ridicata al pieselor si accesoriilor pentru ... (vezi toată discuția)